EMPRESA

Hejar és una empresa especialitzada en la fabricació d’accessoris per a la indústria de la matriceria i del motlle present en el sector des de l’any 1980.

Les nostres modernes instal·lacions situades a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) estan connectades als principals accessos a rondes, vies ràpides, aeroport, etc., que faciliten una recollida i lliurament ràpid del producte en molt curt espai de temps.

Disposem de maquinària amb alta tecnologia i processos innovadors que ens permeten oferir també als nostres clients una àmplia gamma de serveis addicionals.

Hem creat una organització amb excel·lència professional que garanteix una total fiabilitat, màxim dinamisme que fabrica i desenvolupa accessoris per a motlles, matriceria i fabricacions especials. El nostre extens catàleg de productes normalitzats compta amb més de 8000 referències, totes elles en estoc en els nostres magatzems i que ens permeten garantir un altíssim percentatge de lliuraments immediats.

Gràcies a l’experiència adquirida durant aquests anys de treball, hem aconseguit uns nivells d’alta exigència, amb una política empresarial compromesa i en constant evolució.

Estem present en sectors com el de l’automoció, aeronàutic, eòlic, ferroviari, etc., últimament ampliant pràcticament a tots els àmbits de la producció industrial que requereixin els nostres productes i peces de diferents tipus i aplicacions.

Comptem amb clients i proveïdors capdavanters en els seus sectors principalment com a fabricants de porta motlles, porta matrius, construccions mecàniques i subministraments especialitzats.

Si necessita una empresa capdavantera que li subministri amb garantia accessoris per a la indústria de la matriceria i del motlle, nosaltres som la solució. Empleni el present qüestionari o truqui’ns al telèfon 933380933 on li atendrem personalment.